Projekt- och byggledare

Vi söker dig som;

  • Brinner för spännande projekt och har ett genuint intresse för utveckling av fastigheter och byggnader.
  • Stapplar runt på bygget och funderar på nya utmaningar.
  • Har arbetat med projekt som skola, förskola, vårdboende, LSS-boende, idrottshall eller liknande.

Vi behöver en driven och hungrig projekt- och byggledare som är trygg i sig själv, gärna med ett brett kontaktnät och erfarenhet av olika typer av byggprojekt.

Din bakgrund är från entreprenadsidan och det är positivt om du tidigare arbetet som konsult.

Det är meriterande med certifieringar och specialistkompetens som till exempel kontrollansvarig enligt PBL, besiktningsman, fuktdiplomering, skyddsrumssakkunnig och tillgänglighetsakkunnig. Utifrån din profil formar vi tillsammans arbetsbeskrivningen och innehållet i tjänsten.

Du är kompetent, ansvarsfull, strukturerad, självgående och social. Om du dessutom har god IT-vana och tycker om att ha kul på jobbet har vi en perfekt kombo!

Placeringsort för denna tjänst är i Norrköping men resor i tjänsten förekommer.

Tjänsten kräver B-körkort.

Om du har det som krävs och detta känns lockande och spännande så tveka inte utan skicka omgående in din ansökan bestående av CV och ett personligt brev till: info@estateconsulting.se.

Vilka är vi?

Estate Consulting är ett välmående bolag som grundades 2015 med en positiv tillväxtresa där vår utveckling tagit steg för steg i en naturlig följd.
Bolaget består av en bred mix kompetenser och personligheter som trivs och växer tillsammans. Hos oss finns inga långa beslutsvägar utan vi agerar snabbt och har därmed nära till handling. Bolaget har utvecklats organiskt och nästa naturliga steg är att etablera en ny enhet i Linköping.

Estate Consulting ingår tillsammans med Estate Concierge, Estate Economy och Estate Concierge Linköping i Estate-gruppen och verkar främst i regionen runt Norrköping/Linköping.

Vi är övertygade om allas betydelse, individens förmågor samt möjligheter och arbetar efter ledorden: Engagemang, Ansvar, Glädje.