Regionens mest eftertraktade konsulter inom byggprojektledning

Vilka är vi?

Vi är ett sammansvetsat gäng som drivs av hårt arbete och nöjda kunder!

Vi erbjuder alla tjänster som behövs under hela byggnadsprocessen, förutom vår gedigna interna kunskaps- och erfarenhetsbank från alla typer av projekt så arbetar vi enkom med regionens bästa konsulter och samarbetspartners för att tillgodose att just ditt projekt får de perfekta förutsättningarna och lösningarna för att uppnå den bästa och mest fördelaktiga ekonomiska lösningen!

Vi utmanar hela tiden det konservativa tänket som speglar byggbranschen genom pigga och kreativa lösningar för det specifika projektet! Självklart hjälper vi även gärna till när ni vill ha en helt konventionell lösning och entreprenad.

ALLA projekt och uppdragsgivare är lika viktiga för oss! Stort som smått.

Våra breda bas av tjänster med allt från kontrolluppdrag för tillbyggnad av sommarstugan till att leda 100-miljonersprojekt, spelar ingen roll – vi har kunskapen och möjligheten att hjälpa just er!

Hur vi arbetar

Saker i rätt ordning och i rätt tid – med hög kvalité. Vi sätter alltid uppdragsgivarens önskemål främst. Våra uppdragsgivare ska vara utomordentligt nöjda med samarbetet, uppföljningen och resultatet. Vi arbetar som konsulter åt både fastighetsägare och byggentreprenörer.

Arbetsmiljö

Vi vill inte bara skapa ett härligt arbetsklimat på kontoret, utan vi vill även att klimatet ute på arbetsplatserna och projekten vi arbetar med ska kännas betydelsefullt, öppet och utvecklande. Vi arbetar med varandra, inte emot!

Kompetens

Vi utvärderar och utvecklar vår kompetens hela tiden genom utbildningar och kurser. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med oss och vår kunskap, därför strävar vi hela tiden efter att ha koll på det senaste som händer inom branschen.

Struktur

För att ett projekt ska fungera måste strukturen finnas. Vi jobbar hela tiden aktivt med våra system och handlingar, allt för att effektivisera och skapa rätt förutsättningar i varje projekt vi arbetar med.

Service

För oss är våra kunder det viktigaste! Vi vill erbjuda en service som andas lyhördhet, tydlig kommunikation, engagemang, flexibilitet, ansvar och öppenhet.

Vi är en del av Estate-gruppen

Estate Consulting erbjuder kompetens inom bygg- och anläggningsprojekt såsom bostäder, lager, industri och kontor.

Estate Concierge erbjuder bland annat fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler och bostäder samt BRF-förvaltning.

Estate Economy hjälper företag att få koll på sin ekonomi genom kompetent och komplett ekonomisk redovisning.